Ускладнення можуть стати летальними: Лікарі розповіли про стан російської актриси

У Анастасії Заворотнюк виявили інші тяжкі хвороби.

Лікарі з однієї з московських клінік розповіли про стан російської актриси Анастасії Заворотнюк, у якої виявили рак головного мозку останньої стадії. Пневмонія зірки могла призвести до зараження крові, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами лікаря-анастезіолога, у Заворотнюк можуть відмовити внутрішні органи. "Треба визнати - це серйозні ускладнення. Вони можуть стати летальними. Поліорганна недостатність значить, що відмовили як мінімум два органи: легені, нирки, серце, печінка і так далі. Швидше за все, в цьому випадку недостатність виникла на тлі сепсису, а той, у свою чергу - від пневмонії ", - повідомив лікар.

Медик відмітив, що зараження крові може виникнути у пацієнта навіть, коли він знаходиться у стерильних умовах. "Швидше за все, спочатку у Анастасії розвинулася пневмонія, а вже потім інфекційний процес поширився по крові і викликав дисфункцію інших органів. Протипухлинну терапію в такій ситуації можна проводити, тільки якщо хворий не в критично важкому стані ", - зізнався анестезіолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...