Уві сні: У США померла зірка серіалу "Уповільнений розвиток"

Знаменитості було 80 років.

У середу, 24 березня, померла відома американська актриса Джессіка Волтер, яка стала популярною завдяки ролі Люсіль Блут у комедійному серіалі "Уповільнений розвиток". Як стало відомо, жінки не стало уві сні, коли вона спала в своєму будинку в Нью-Йорку. Інформацію підтвердив представник актриси, передають Патріоти України з посиланням на Sky News.

На великому екрані Волтер відома завдяки фільмам "Великий приз" (1966) і "Зіграйте мені туманно" (1971), за ролі в яких вона номінувалася на "Золотий глобус". За роль в мінісеріалі "Емі Прентісс" Волтер була удостоєна премії "Еммі" за найкращу жіночу роль у 1975 році.

Джессіка Волтер народилася в єврейській родині в Брукліні. Її дитинство пройшло в Куінсі, а акторську освіту вона отримала в школі виконавчих мистецтв на Манхеттені. Від першого чоловіка, режисера Росса Боумана, у Волтер народилася дочка Брук. З 1983 року була одружена з актором Роном Лібманом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...