"Уже после смерти Путина": Російський опозиціонер передбачив майбутнє Криму (відео)

Також він озвучив ціну, яку Росії заплатила за захоплення українського півострова.

Григорій Явлінський

Один з найвідоміших опозиціонерів Росії, екс-лідер партії "Яблуко" Григорій Явлінський в інтерв'ю "Радіо Комсомольська Правда" підняв питання Криму. Свою заяву на цю тему він оприлюднив у Facebook, передають Патріоти України.

Явлінський був вражений тим, що росіяни радіють будівництву Кримського моста. "Метр этого моста дороже, чем такой же метр моста в том же Китае. В три с половиной раза! 60 тысяч долларов метр стоит в Китае. А у нас 210 тысяч долларов. У нас у всех украли!" - заявив опозиціонер.

Він констатував, що анексія Криму сильно вдарила по добробуту росіян. Згідно з опитуваннями, приблизно половині "жити стало гірше". "Вся эта история с Крымом не имеет никакого положительного разрешения. И создает огромные проблемы и для жителей Крыма, и для России… То, как это было сделано, совершенно неприемлемая история, которая привела наши отношения с Украиной и наши отношения с будущим в полный тупик… Можно, конечно, сколько угодно заклинаний говорить, что "такой проблемы не существует", "мы все решили"... Но это вовсе не так! Посмотрите, как голосуют в ООН большинство стран мира. Есть такая проблема! И решать ее придется. Если не при нынешнем президенте, то при следующем", - підкреслив Явлінський.
Він озвучив ціну, яку Росії заплатила за захоплення українського півострова. Це "падение ВВП, создание атмосферы агрессии в постсоветском пространстве, унизительные санкции, криминальная война на Донбассе, тотальная государственная ложь и создание пояса нестабильности вокруг России". "И дорогостоящий мост здесь не поможет", - констатував політик.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...