"Уже скоро...": На Росії заявили, що ОРДЛО де-юре стануть територією РФ (відео)

Терорист подякував Путіну за роздачу російських паспортів жителям окупованих територій Донбасу.

Окупований Донбас скоро офіційно стане територією Росії. Про це заявив один з ідеологів «русского міра», колишній «прем'єр-міністр» «ДНР» Олександр Бородай. Про це російський терорист сказав під час виступу на з'їзді так званої партії «Родіна». Він також подякував Путіну за роздачу російських паспортів жителям окупованих територій Донбасу, передають Патріоти України.
«Я впевнений, що у відносно швидкі терміни республіки Донбасу стануть вже не де-факто частиною РФ, де-факто вони вже є частиною РФ, а стануть такими і де-юре», - сказав Бородай.

Разом з тим, інший російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який приніс «русскій мір» на Донбас, зазначив, що в «республіках» люди живуть гірше, ніж в Росії і у вільній Україні.

Стрєлков визнав, що замість вітрини «русского міра» в «ДНР» і «ЛНР» дійсно виник «смітник», який прокотився по тим, хто, за його словами, щиро встав за Росію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...