У "Батьківщині" шоковані побаченим: У серіалі "Слуга народу-3" жорстко висміяли Юлію Тимошенко, - ЗМІ

Третій сезон "Слуги народу" був під питанням. Громадські активісти та КВУ вважали, що серіал - агітація на користь Зеленського і просили Нацраду перевірити фільм. В кінцевому підсумку серіал все-таки отримав дозвіл.

У новому сезоні "Слуги народу" три епізоди, на 1+1 серіал вже показують. 29 березня буде заключний епізод, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Варто нагадати, що в кінці другого сезону головний герой Голобородько (якого зіграв кандидат в президенти України Володимир Зеленський - ред.), програвши вибори, став "жертвою" фальсифікацій. Третій сезон починається з того, що він опиняється у в'язниці. А точніше в колонії суворого режиму.

Що цікаво, в третьому сезоні була жорстко висміяна Юлія Тимошенко, яку в серіалі грає героїня Жанна Борисенко. Вона натякає на те, що, якщо зараз не буде використаний шанс, то їй вже ніколи не стати президентом. У фільмі постійно підкреслюється нещирість Борисенко, хоча саме вона вимагає в розпал протестів звільнити Голобородько.Автори серіалу вирішили пограти на знаменитому гаслі, коли прихильники Тимошенко кричали "Юлі - волю". Тільки в серіалі звучить фраза "Васі - волю!".

Другий епізод третього сезону починається з "президентства" Борисенко, на цій посаді вона вже 50 днів. Резерви України спустошені, і президент включає "друкарський верстат", щоб підвищити соцстандарти. Оточення Борисенко - суцільне кумівство, корупція. Прийшовши до керма України, Борисенко ліквідує НАБУ і САП. Вона також "знижує" газові тарифи, і звинувачує попередників у їх несправедливому підвищенні.Потім у Жанни Борисенко відбувається скандал з олігархами, так як вона вирішує продати землю на шкоду "українським товстосумам". Вони провокують черговий майдан, і починається хаос. Раду захоплюють націоналісти, і відбувається "військовий переворот". В країні вводиться "фашистський режим", а Голобородько в колонії переводять в карцер. Головна думка цього сезону, як і попередніх, що "стара влада" - зло для України, і тільки Голобородько здатний врятувати Україну.

У Штабі Тимошенко заявили, що багато соратників Юлі не дивилися "Слугу народу" взагалі. А заступник голови партії "Батьківщина", нардеп Іван Крулько заявив що українці виглядають набагато розумніші, ніж вони показані в серіалі.

Також один із соратників Юлі заявив, що насправді в "Батьківщині" багато шокованих побаченим. "Зеленський дуже сильно "мочконув" Тимошенко. І це дуже дивно, адже ЮВТ підтримувала, добре ставилася до Зе, коли його з "ге" змішувала Банкова", - розповіло джерело.

"Вчора цей серіал дивилися співробітники всіх штабів головних кандидатів. Основна думка особисто у мене - безбожні циніки", - вважає політолог Сергій Биков, близький до штабу Юлії Тимошенко.

Крім того, політолог зазначив, що Жанна Борисенко взагалі не схожа на Юлію Тимошенко. "Наскільки я знаю Юлію Володимирівну, вона абсолютно не зациклена на своєму зовнішньому вигляді і точно не влаштовувала б розбірки через одяг. Вона повністю занурена в роботу", - заявив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...