У Бердянськ на підводному човні: Українська "дівчина Бонда" здивувала архівним фото

Лише прочитавши підпис до фото, стає зрозуміло, що це - один з кадрів, які були присвячені виходу фільму, де Ольга зіграла одну з головних ролей.

Відома українська актриса і модель Ольга Куриленко опублікувала незвичайне фото в Instagram, на якому вона намагається залізти в якусь штуковину, схожу на батискаф, передают Патріоти України.
«Архівні кадри з фотосесії до фільму #Quantum Of Solace», - підписала актриса пост.
Нагадаємо, що «Квант милосердя» (Quantum of Solace) - двадцять другий фільм з серії фільмів EON Productions про англійську агента Джеймса Бонда, героя романів Яна Флемінга. За сюжетом фільму, Бонд вступає в сутичку з Домініком Гріном (Матьє Амальрік), членом організації «Квант». Той представляється екологом, але насправді планує влаштувати переворот в Болівії, щоб заволодіти її водними ресурсами. Бонд прагне помститися за смерть Веспер Лінд, йому допомагає Камілла (Ольга Куриленко).
Підписники в Instagram активно коментують фото: «Найкраща дівчина Бонда», «Люблю цей дикий погляд», «Хороших вихідних», - пишуть вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...