У "бригаді 200" терористів Донбасу чергове поповнення (фото)

На Донбасі українські військові продовжують знищувати бойовиків. Тож "бригада 200" поповнилася двома зрадниками України та одним росіянином.

Про це повідомив у соцмережі офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України.

23 червня українські захисники ліквідували російського бойовика Романа Андріяша на прізвисько "Псих". Входив до незаконних збройних формувань , які воювали на боці РФ на сході України. З цією "місією" приїхав з російського міста Майкоп. Більше інформації про найманця немає.

Роман Андріяш

20 червня був ліквідований 42-річний Олександр Чмир із Попасної на Луганщині. Брав участь у бойових діях, позбувся лівої руки. Нагороджений медаллю "ЛНР". Обставини його смерті невідомі.

Олександр Чмир
Також тільки зараз стало відомо про смерть ще двох зрадників України в травні. 17 числа минулого місяця був знищений Петро Плаксій з Новоазовська.

Петро ПлаксійА 25 травня помер бойовик Ігор Колесніченко з позивним "Пірат" з Антрацита. Його "скосила" хвороба.

Ігор Колесніченко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...