"В чем сила, брат, сестры-скрепоносицы?": Солістка "ВіаГри" з'явилась на обкладинці глянцю без трусів

Еріка Герцег, українська співачка, учасниця гурту «ВІА Гра», прикрасила обкладинку популярного чоловічого глянцю «MAXIM Russia».

Співачка постала перед шанувальниками в сексуальному вигляді, позуючи без трусів. Відвертий пост з'явився на особистій сторінці Еріки в «Інстаграм», передають Патріоти України.

«MAXIM Russia огромное спасибо вам, это моя любимая фотосессия и лучшее интервью! Отдельное спасибо @ddfargo и @meladzemusic за поддержку, наша команда лучшая!», - написала дівчина.

Так, за кілька годин публікація стала вірусною в мережі, зібравши понад 14 тисяч лайків і багато коментарів. Шанувальники не стали приховувати свої враження від побаченої фотографії, направивши на адресу артистки багато приємних слів. Потрібно також відзначити, що знайшлися і ті, хто не оцінив знімок, розкритикувавши оголення співачки. «Невероятно красивая!!!», «Нежная, красивая, идеальная», «Кажется, пора идти покупать этот журнал. Первый раз в жизни», «Очень сексуально и не капли пошлости», «Вот как можно было в такой позе выставить ещё и на обложку. Что у вас там за фотограф, мужик, небось, был, они вообще не могут красиво снимать», «Шикарная! Восхитительная Эрика!», «Ты превосходная и очень красивая девушка, я обязательно куплю этот журнал с твоей обложкой», «Люблю Эрику, вы очень красивая. Но здесь вы как будто какать сели», «Какая красивая, нежная, легкая воздушная сексуальность, очень красиво», - пишуть люди.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...