У Держдумі РФ погрожують Україні ракетним ударом (відео)

Російський сенатор переконаний, що цей сценарій буде реалізований протягом найближчого року.

Скандальний російський сенатор Франц Клінцевич заявив, що Росія застосує проти України свої системи ППО, якщо на її території з'являться війська НАТО. Злочинними планами країни-агресора Клінцевич поділився в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"Думали, так би мовити, зараз все поступово заспокоїться і стане на нормальні рейки. Коли відбулася інавгурація і почалися конкретні дії, особи, що прийшли до влади, мене як людину, що давно в політиці, чесно кажучи, трохи налякали. Це 45-мільйонна європейська країна зі збройними силами, флотом, серйозною економікою, яку нехай і валять, але, тим не менше! І експериментувати з 45-мільйонним народом, звісно, не можна", — обурено сказав Клінцевич, говорячи про намір України вступити у НАТО.

"У країні, де відбувається політичний хаос, де величезна кількість зброї в незаконному вільному обігу — у мене складається враження, що напевно, все ж таки, є якийсь ляльковод і у Зеленського, який зараз здійснює керування, за якого хаос настане обов'язково, з урахуванням менталітету народу. А далі скажуть: "Хлопці, ми почнемо наводити лад, з Росією жодних відносин немає, вона агресивна". І далі, я дуже побоююся, що через рік максимум війська НАТО будуть в Україні", — стурбовано додав російський сенатор.

Він занепокоївся через те, що Україна йде шляхом країн Балтії і Варшавського договору, наголосивши, що зараз для США не складе жодних труднощів наповнити сучасними високоточними боєприпасами свої бази, які вони створюють. У зв'язку із цим Клінцевич і вирішив перейти на прямі погрози ракетного обстрілу України з боку Росії.

"У нас серйозна система ППО і контролю, ми зуміємо, але може статися так, що кількість цілей стане занадто великою. І не говорити зараз про це усім військовим людям не можна. Настають дуже складні, на мій погляд, часи, і в цьому випадку для реалізації цієї концепції нова команда, яка прийшла, стає вкрай небезпечною. Або вони не розуміють, або їх вводять в оману. У цьому випадку я вже починаю турбуватися, може, Коломойський нехай буде, він, принаймні, щось розуміє", — нервово резюмував неадекватний Клінцевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...