В елітному пологовому будинку столиці батьки відмовилися від дитини

"Лелека" - елітне медичний заклад, ціни на стандартні пологи там стартують з 54 тисяч гривень, а ціна на ведення вагітності стартує з 22 тисяч гривень.

Директор Київського приватного пологового будинку "Лелека" Валерій Жукін розповів про те, що вперше в його практиці в елітному медичному закладі батьки написали відмову від новонародженої дитини - дівчинки. За словами лікаря, вони не захотіли лікувати дівчинку, у якої були проблеми зі здоров'ям. Директор шокований таким вчинком і закликає батьків бути відповідальними за своїх дітей. Про це Жукін написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
Він розповів, що в останній раз стикався з подібною ситуацією багато-багато років тому ще за радянських часів.
"Народилася дитина з не таким вже критичним пороком розвитку. Ситуація вимагає медичної допомоги, але виглядає цілком виліковною. Бувало й гірше", - розповів лікар.
За його словами, порок до пологів практично не діагностується, але він коригуємий, його можна лікувати. "Ми довго розмовляли. Приводили аргументи. Пояснювали. Марно. Тепер дитина лежить у Лелеці. Один. І на світі у нього нікого немає крім Лелеки. І ім'я для свідоцтва про народження йому дала Лелека", - написав директор медустанови.
"Пишу, щоб всі люди задумалися про відповідальність за своїх дітей. Подібні випадки рідкісні, але з якоюсь періодичністю зустрічаються в практиці", - додав він.Відзначимо, що "Лелека" - елітне медичний заклад, ціни на стандартні пологи там стартують з 54 тисяч гривень, а ціна на ведення вагітності стартує з 22 тисяч гривень.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...