В Естонії розповіли, чим відбиватимуть ймовірну російську агресію

Генерал назвав Росію найбільшою військовою загрозою для країни.

Естонії необхідно збільшити витрати на оборону з 2,29% до 6,5% ВВП для протистояння Росії протягом тривалого часу. Як повідомляє ERR, таку пропозицію зробив командувач Силами оборони Естонії генерал-майор Мартін Херем, передають Патріоти України.

Херем підкреслив, що для відбиття військового нападу Естонії потрібна далека артилерія, система протиповітряної оборони середньої дальності, оборонні ВМС, а також додатково 6 бригад до сил наземної оборони.
Зараз, на його думку, найголовніше - підтримувати боєготовність діючих підрозділів. По-друге, підрозділи повинні бути захищені, бронетехніка і транспортні засоби повинні бути в хорошому стані, але також необхідні засоби зв'язку і спостереження.
Генерал зазначив, що головна військова мета Сил оборони - стримування, напад на Естонію має бути неприпустимо дорогим.
За словами Херема, Росія показала, що при сприятливих умовах вона готова використовувати військову силу для досягнення своїх цілей, наприклад, в Грузії і Україні, і видно, що озброєння РФ непропорційно велике.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...