В Індії жорстоко вбили вагітну слониху

Тварина промучилася кілька днів і в кінці кінців померла від отриманих ран і виснаження.

В Індії широкий резонанс отримало жорстоке вбивство вагітної слонихи в штаті Керала. Тварина, яке прийшло в село з лісу в пошуках їжі, хтось нагодував ананасом, начиненим вибухівкою, яка застосовується для запуску феєрверків. Плід вибухнув у слонихи в роті, розвернувши її щелепу і серйозно пошкодивши язик, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

15-річна слониха була не в змозі приймати їжу. Вона промучилася кілька днів і в кінці кінців померла від отриманих ран і виснаження. Співробітники департаменту лісового господарства та ветеринари нічим не змогли допомогти, хоча доклали всіх зусиль для порятунку слона.
Місцеві жителі кажуть, що слониха часто приходила в село. Вона завжди була доброзичлива і довіряла людям.
Як повідомляє видання Tribune India, винуватця поки не знайшли. «Так міг вчинити тільки монстр», - заявили представники місцевої влади. Своє обурення кричущим випадком жорстокого ставлення до братів наших менших висловили багато індійські знаменитості - актори, спортсмени, політики.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...