У Харкові - Кернес, а у Дніпрі - Русанов: Сепаратист з реєстру "Миротворця" взявся за знищення декомунізації в українському мегаполісі

Депутат районної ради Дніпра від "Опоблоку" і фігурант "чорного списку" "Миротворця" Антон Русанов хоче заблокувати декомунізацію в місті.

Увагу на скандальну ініціативу опоблоківця Русанова звернуло видання Діалектика, передають Патріоти України.

Русанов створив петицію про повернення проспекту Богдана Хмельницького в Дніпрі колишньої назви - Героїв Сталінграда. На сайті єдиної системи місцевих петицій документ з'явився 13 травня.

Крім скасування рішення про перейменування проспекту, опоблоківець також ініціював встановлення всіх учасників битви при Сталінграді з Дніпра, а також увічнення їх пам'яті в парку 40-річчя визволення від фашистських загарбників.

Варто зазначити, що у Русанова, котрий оголосив війну декомунізації, репутація серйозно заплямована. Він фігурант "чорного списку" ворогів України "Миротворця". Ходять чутки, що депутат пройшов підготовку бойовика в російському Ростові-на-Дону. Він не приховує своїх проросійських поглядів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...