У Харкові представники "Нацкорпусу" напали на оператора "24 каналу": Чоловік у важкому стані перебуває в реанімації

Журналісту залили очі газом, розбили обличчя та розтрощили камеру і витягли звідти карту пам'яті з відзнятим матеріалом.

У Харкові на місцевому ринку "Барабашово" сталися сутички. Відомо, що представники "Національного корпусу" накинулись на оператора 24 каналу Вадима Макарюка: залили очі газом, розбили обличчя та розтрощили камеру, і витягли звідти карту пам'яті з відзнятим матеріалом. Вочевидь, вони не хотіли, аби журналісти встановили особи нападників, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Сам Вадим поступово приходить до тями. Він досі у важкому стані.

Потерпілий Вадим Макарюк

Як повідомила кореспондентка 24 каналу Анна Черненко, яка в той час працювала разом з Вадимом на місці події, оператор знімав матеріал на ринку "Барабашово", коли стався конфлікт між підприємцями і активістами.

"Наскільки я знаю, там було кілька громадських силових організацій. Він мені розповів, що його з камерою, коли він тікав від цього натовпу наздоганяли і били, у нього розбите обличчя", – додала журналістка.

Очевидці події одразу викликали правоохоронців. Вони будуть вивчати відео із навколишніх камер спостереження.

Оператора 24 каналу побили під час зйомок

Наразі стало відомо, що до побиття оператора Вадима Макарюка причетна група бійців "Національного корпусу". Саме вони захопили магазин, який орендував ветеран АТО – підприємець, повідомили в адміністрації харківського торгового центру "Барабашово". Згодом конфлікт переріс у бійку.

Зазначається, що "Нацкорпус" блокував вхід, хоча орендодавець показував документи, що підтверджують законність дій підприємця. За даними адміністрації, представники "Національного корпусу" мали з собою арматуру, "тупі і колючі предмети".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...