"У "ЛНР" замовчується безжалісне вбивство "добровольця" з Росії членами "МДБ", - блогер

Через ЗМІ сповістили, що він загинув від кулі снайпера, а справу закрили як "самогубство через необережність".

На тимчасово непідконтрольних українському уряду територіях Луганської області нібито був жорстоко вбитий «доброволець» з Росії Артем Булгаков. Про це повідомив блогер з ОРДО Артем Баровський, що працює під ніком «Простий солдат», передають Патріоти України.

За його даними, протягом довгого часу в ОРЛО «всіляко замовчувалося безжалісне вбивство добровольця з РФ». Про вбивство Булгакова повідомив і колишній лідер НВФ Михайло Полинков. Він розповів, що Булгаков був убитий ще 9 листопада 2016 року в приміщенні «МВС». Сам «доброволець» був охоронцем з «лічки» місцевого «міністра МВС» Ігоря Корнета. «Через ЗМІ сповістили, що він загинув від кулі снайпера. В "ЛНР" кримінальну справу закрили, повирішуючи між собою, щоб це було самогубство через необережність. У РФ четвертий рік маму Артема не можуть визнати потерпілою у справі сина», - зазначив Полинков.
Лише в 2020 році Росія почала розслідування за фактом вбивства Артема Булгакова. «Можливо, вже незабаром (якщо так піде), за точно такі ж злочини відповість і близький друг Корнета, Олексій Дикий (міністр "МВС" "ДНР"). Адже саме Дикий є одним з ініціаторів знищення ідейних ополченців Донбасу!» - запевняє Баровський.
Ніяких доказів своїх звинувачень на адресу Дикого він не привів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...