У мережі показали, як із віком змінилися українські зірки 90-х (фото)

За 20 з гаком років багато представників шоу-бізнесу худнули, набирали вагу, міняли колір волосся і, звичайно ж, зверталися до пластичних хірургів.

В мережі пригадали, як виглядали секс-символи 90-х на зорі своєї творчості і показали, як вони виглядають зараз, передають Патріоти України.

Ірина Білик

Ірина Білик увірвалася в український шоу-бізнес після участі у фестивалі Червона рута. За роки своєї кар'єри співачка змінювала стиль та імідж із завидною регулярністю. В архівах можна знайти фото рудої Білик, шатенки, і, звичайно ж, блондинки.

Ірина Білик в 90-і

Ірина Білик зараз

Юрко Юрченко

Юрко Юрченко (справжнє ім'я - Юрій Нечистяк) набув популярності після знайомства з керівником "Території А" Олександром Бригінцем. У 1996 році вони створили проект "Юрко Юрченко". У 90-х співака вважали справжнім секс-символом.

Юрко Юрченко в 90-і

Юрко Юрченко зараз

Наталя Могилевська

За роки своєї кар'єри співачка встигла кілька разів сильно поправлялася, потім так само різко худнула, а також змінювала колір волосся. А не так давно Могилевська втратила свої фірмові кучері, промінявши їх на стильне каре.

Наталя Могилевська в 90-і

Наталя Могилевська зараз

El Кравчук

El Кравчук (справжнє ім'я Андрій Кравчук) - один з головних секс-символів української поп-музики 90-х, який прославився завдяки хіт-параду "Територія А". Його творчість на той час була вельми провокаційною, він не соромився своєї привабливості, активно експлуатуючи сексуальність в своїх кліпах і фотосесіях.

El Кравчук в 90-і

El Кравчук зараз

Ані Лорак

Співоча кар'єра Ані Лорак (справжнє ім'я - Кароліна Куєк) почалася після перемоги у вокальному конкурсі "Первоцвіт" в 1992 році. Там вона познайомилася з продюсером Юрієм Фальосою. Кілька років Ані Лорак під його чуйним керівництвом осягала ази шоу-бізнесу.
Зовнішність співачки завжди була причиною суперечок про те, чи є краса природної або чи не обійшлося тут без втручання пластичних хірургів.

Ані Лорак в 90-і

Ани Лорак зараз

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...