У мережі показали, який вигляд у дитинстві мали українські політики (фото)

Хоча сьогодні в це і складно повірити, люди, які вирішують долю країни, були звичайними дітьми: Кличко прагнув стати льотчиком, а Тимошенко – гімнасткою. Вони є вихідцями з віддалених регіонів України, усі ходили на різні гуртки або займалися спортом.

Який вигляд мали майбутні українські політики, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Володимир Зеленський – чинний президент України родом із Кривого Рога, в дитинстві був популярним серед однолітків. Улюбленими іграшками президента було кухонне приладдя. "Його в садок тягнуло страшенно! Він був там центром уваги, збирав усіх навколо себе, ігри придумував. А повернувшись із садка, найбільше любив гратися... з м'ясорубкою – ще тією, старою, радянською!" – розповіла мама Рима Володимирівна.

Зеленський добре закінчив школу, із двома четвірками і мав тягу до гуманітарних наук. Він займався музикою, важкою атлетикою, танцями і збирав марки.

Володимир Зеленський: в дитинстві і зараз.

Петро Порошенко – п’ятий президент України, який зараз очолює партію "Європейська солідарність". Порошенко, уродженець Одеської області, в дитинстві був спокійним та ввічливим. Рідні згадують, що маленький Петро Олексійович дуже полюбляв солодке. У школі експрезидент цікавився іноземними мовами, з першого класу вивчав французьку.

Петро Порошенко: в дитинстві і зараз.
Віталій Кличко: в дитинстві і зараз.

Юлія Тимошенко – українська політична діячка та очільниця ВО "Батьківщина" народилася у Дніпрі. Юлія Володимирівна росла без батька і часто розповідає про важке дитинство. У шкільні роки майбутньою політикинею захоплювалися усі однолітки, дівчина вміла справити на себе враження – згадують однокласники Тимошенко. Також Юлія довгий час займалася художньою гімнастикою.

Андрій Садовий – мер Львова та глава партії "Самопоміч". У школі Андрій Іванович був на дошці пошани і вчився на відмінно, але у коледжі мер з’їхав на "трійки". Сам Садовий із гордістю згадує своє трудове минуле: перші гроші він заробляв, рубаючи м’ясо на базарі.

Андрій Садовий: в дитинстві і зараз.
Олександр Турчинов: у дитинстві і зараз.

Арсеній Яценюк – двічі прем'єр-міністр України. Маленький Арсеній Петрович прагнув бути медиком: він одягав білий халат і лікував усіх гостей, які приходили до нас, згадує мати Марія Григорівна. Політик із дитинства хотів мати песика, але його мрія таки не здійснилася.

Арсеній Яценюк: у дитинстві і зараз.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...