У мережі показали ймовірного нападника на оператора "24 каналу" у Харкові (фото, відео)

У Харкові 8 червня сталися сутички поблизу ринку "Барабашово". Унаслідок цього постраждав оператор 24 каналу Вадим Макарюк.

В адміністрації ринку запевнили, що до його побиття оператора причетна група бійців "Національного корпусу". Організація цю інформацію заперечує, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

У заяві харківського відділення "Нацкорпусу" йдеться, що депутат Олександр Фельдман і ЗМІ поширили неправдиву інформацію про те, що "Нацкорпус" намагався захопити магазин підприємця.

Прес-служба "Барабашово" опублікувала відео, де видно, як чоловік відкриває вогонь по людях, зазначаючи, що він "є активістом "Національного Корпусу" і брав участь в низці партійних заходів". У прес-службі зазначили, що зловмисник схожий на Міланка Кирила Олександровича – активного учасника "Національного корпусу" в Харкові.

Ймовірний учасник "Нацкорпусу" відкрив вогонь під час конфлікту поблизу ринку "Барабашово": увага на відео присутня нецензурна лексика (18+)

Прес-служба ринку також опублікувала фото ймовірного стрілка під час заходів "Нацкорпусу".Однак "Нацкорпус" заявляє в Telegram-каналі, що цим стрілком назвали насправді голову полтавського осередку організації Анатолія Шияна. В організації додали, що ні він, ні інші члени організації не причетні до сутичок на ринку "Барабашово".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...