У мережі показали перший політ найбільшого гібридно-електричного літака Ampaire 337 (відео)

Гибридно-електричний літак американської компанії Ampaire - найбільший з апаратів такого класу, які коли-небудь піднімалися в повітря.

Експлуатація апарату може початися протягом двох років, говориться в повідомленні компанії, передають Патріоти України.

Ampaire 337 побудований на основі шестимісного літака Cessna 337 Skymaster. Інженери замінили один з двигунів на електричний і домоглися того, щоб обидва двигуни - електричний і внутрішнього згорання - працювали разом для досягнення оптимальної ефективності в повітрі.
Тестовий політ був виконаний в аеропорту Камарильо, в кабіні літака знаходилися пілот-випробувач і бортінженер. Політ був визнаний успішним - з липня по серпень компанія має намір проводити польоти апарату по кілька разів на тиждень, щоб перевірити працездатність всіх його систем.

Якщо в ході тестування не будуть виявлені проблеми, Ampaire 337 може увійти в експлуатацію до 2021 року, відзначають представники компанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...