У мережі показали з повітря небувалі пожежі, які охопили Україну (фото, відео)

Українські рятувальники вирішили показати наслідки масштабних пожеж в Україні, які останнім часом охопили країну.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Facebook, передають Патріоти України.
"Уже скільки часу назвати ранок "добрим" - язик не повертається. Отже, знову - (не) доброго ранку, друзі! Це - Рівненська область вчора ... Автор цих фото Vad V. Polenchuk написав, що коли він знімав цей кошмар з дрона, сотні птахів з криком кружляли над попелищем, адже там, у вогні, згинули їх гнізда", - йдеться в повідомленні.

Голова ДСНС Микола Чечоткін розповів, що загроза пожеж не менше небезпечна, ніж епідемія коронавіруса. Однак це не зрозуміло людям, які думають мірками власного городу.

"День за днем, від Закарпаття до Луганщини, від Херсона до Сум наші герої-пожежники борються з вогняною стихією, яку породжує чиясь байдужа до всього, (крім власного городу з картоплею), порожня голова ... Ще й весна видалася вітряної і сухий, - тому наші смарагдові поля і степи затягнуло смердючим чорним димом, а вогонь на сотнях гектарів зжирає все живе на своєму шляху. Кілька днів тому до всього цього додалися ще й пожежі в Зоні відчуження, з якими бореться наша авіація ...", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...