У мережі показали захоплююче відео бійки близнюків в утробі матері

Батько близнюків, 28-річний Тао, сказав, що дане відео було знято, коли він супроводжував свою дружину на допологовому огляді в кінці минулого року в китайському місті Іньчуань.

Бійка близнюків сталася між сестрами-близнюками в утробі матері під час ультразвукового сканування. УЗД проводилося, коли жінка була на четвертому місяці вагітності, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Батько близнюків розповів, що йому було забавно спостерігати за тим, як його ще ненароджені дочки б'ються одна з одною. Він знімав ультразвукові кадри перед тим, як завантажити їх в програму для коротких відео Douyin. Відео швидко стало вірусним.

Тао сказав, що він не очікував, що його дівчинки "будуть зірками інтернету до народження". Неслухняні дівчатка народилися здоровими і отримали прізвиська "Вишня" і "Полуниця" - на честь улюблених фруктів їх матері.

На даний момент відео отримало понад 2,5 мільйонів лайків і 80 тисяч коментарів.

Варто зазначити, що батько сімейства також розповів, що один раз він бачив, як одна з сестер обіймала іншу, коли його дружина проходила тест на амніотичну рідину.

"Ми були так зворушені. Діти були такими маленькими, і вони знали, як доглядати одна за одною. Я вірю, що вони будуть жити одна з одною в гармонії, коли виростуть", - сказав Тао.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...