У мережі повідомили про замах на "міністра МВС ЛНР"

У соціальній мережі член НЗФ повідомив, що в ОРДЛО прогремів вибух біля воріт домоволодіння, в якому проживає так званий «міністр МВС ЛНР» Ігор Корнет.

За словами користувача, від «МВС ЛНР» не було прес-конференції за фактом вибуху біля 3-ї міськлікарні непідконтрольного Україні Луганська, передають Патріоти України.

І зазначив: «Мы прольем свет, как обещали.(Да, это очередное место его, где думается спрятаться). Хотим напомнить Корнету слова „весточку“ которую передал в 2017 году для Корнета Глава ЛНР Плотницкий И.В.:» Напомним тем, кто решил воевать с государством. У государства всегда на один патрон больше». Сотрудники МВД ЛНР кинологи и взрывотехники проверяющие уютные места обитания Корнета не найдут"шутиху», другой уровень. В 2017 у Корнета был билет на выход, и коридор домой к своей семье, но решил поиграть в героя».

При цьому член НЗФ запропонував Корнету: «Вихід у тебе є - 1 патрон, як справжній офіцер».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...