У мережі розповіли, чим небезпечне "знищення позицій ЗСУ" по "координатах Пушиліна"

У разі помилки артилерії - "кранти водопостачанню від Донецька до Маріуполя", зазначають користувачі.

Ресурси ОРДЛО публікують в соцмережі роздуми жителів «республік» щодо обіцянок «глави ДНР» Дениса Пушиліна "знищити нові позиції ЗСУ в районі селища Шуми під непідконтрольною Україні Горлівкою", передають Патріоти України.

Так, користувачі міркують про можливі наслідки такого обстрілу і вважають заяви Пушиліна небезпечними в першу чергу, для ОРДЛО:

«Щоб ви розуміли, зазначені координати це верхня точка. Від неї до дюкерів каналу Сіверський Донець-Донбас (лінія) - 250 м. А до арочного підйому труб над дорогою (велике коло) - 350 м. У разі помилки артилерії - кранти водопостачанню від Донецька до Маріуполя».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...