У мережі вказали на головний провал Путіна в Україні (відео)

Президент Росії Володимир Путін не полишає надій відродити СРСР, проте він не очікував, що в Україні йому дадуть відсіч і не дозволять захопити всі південні та східні області.

Про це під час онлайн-зустрічі з фанами заявила українська журналістка Яніна Соколова, передають Патріоти України.

"Чому з Україною так все зараз відбувається? Ми показали йому зуби. Я впевнена, що в команді Путіна, в його стратегіях не було плану, що територія України, яка могла бути анексована, не буде анексована (я про Дніпро, Запоріжжя, Херсон, Одесу). Він думав, що вони легким помахом автоматів Калашникова і танками всю цю територію собі заберуть. І буде у них така чудова частина разом з Кримом, завдяки якій Путін вважає, що він увійде в історію", – сказала телеведуча.

Однак, підкреслила вона, план пішов зовсім за іншим сценарієм, і тепер Путіну доведеться утримувати свої помилки, якими є терористичні "Л/ДНР".

"Л/ДНР" – це помилка Путіна. Повірте, він це розуміє, як ніхто. І те, що зараз він намагається якимось чином домовитися про щось із Зеленським, – це відтягування часу і створення картинки. Розвалити країну зсередини – це основне завдання Путіна. І зробити так, щоб Україна була в складі Російської Федерації. Ну, а далі вже справа за малим – інші країни", – резюмувала Соколова, зазначивши, що наступною мішенню Путіна після України може стати Білорусь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...