У мережі жорстко пройшлися по справі проти "всесильного" столичного суду

​Окружний адміністративний суд Києва був створений в 2004 році. 30 травня 2015 року головою суду був обраний Павло Вовк, який працює в цьому суді з 2007 року. До цього він був помічником-консультантом одіозного екс-нардепа Сергія Ківалова.​

Відомий волонтер, блогер і громадський діяч Роман Синіцин засудив затягування справи з обшуками в приміщенні Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК). Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Третій день Павло Вовк (глава ОАСК, - прим. ред.) та інші фігуранти можуть перетнути кордон, втекти і уникнути відповідальності. ... Третій день суспільство не розуміє: чи не задумала нова влада зробити вигляд, що цих записів не існує, в будівлі на вул. Петра Болбочана, 8 дійсно знаходиться суд, а Павлу Вовку і його підопічним нічого не заважає продовжувати залишатися "суддями" і робити своє "вовче правосуддя"? - задається питанням волонтер.

При цьому прес-секретар генерального прокурора України Лріса Сарган на своїй сторінці в Facebook вказала на винуватців ситуації, що склалася. "Лише о 10:55 понеділка, 29.07.19, підозри на суддів ОАСК надійшли на підпис заступника Генпрокурора. Просто вчасно треба все робити, пан Горбатюк (Сергій, начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури, - прим. ред.)", - зазначила вона.

Раніше в травні Окружний адміністративний суд визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку в 2016 році. Уряд оскаржив це рішення.

22 квітня цей же суд призупинив дію наказу Міністерства культури України про обов'язкове перейменування Української Православної Церкви (Московського патріархату).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...