У мережу "злили" відео, як кілька років тому побили форварда київського "Динамо"

Подія сталася у 2016 році.

Артем Бєсєдін

Форвард збірної України та київського "Динамо" Артем Бесєдін потрапив у гучний скандал. У мережі з'явилося відео за участю Бесєдіна, де форвард "Динамо" потерпає від фізичної розправи від двох чоловіків, передають Патріоти України.

Подія сталася у 2016 році. Бесєдін потрапив в компанію молодих людей, які стали його ображати. Коли Артем відповів – отримав удар в обличчя і навіть впав зі стільця.

"У 2016 році талановитий нападник "Динамо" Артем Бесєдін невдало загуляв на квартирі у гопників. Футболіст явно був в неадекваті і після словесної перепалки був відправлений у нокаут з сидячого положення", – йдеться в анонсі до опублікованого відео.

Керівництво київського "Динамо" знало про інцидент. Але завдяки тодішньому тренеру Сергію Реброву Артем Бесєдіну був даний ще один шанс.

У поточному сезоні Артем є найкращим бомбардиром киян в УПЛ з 8 забитими м'ячами. Але УЄФА офіційно дискваліфікувала нападника "Динамо" на один рік за допінг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...