У Міноборони повідомили про розблокування переходу ЗСУ на нову систему харчування

Шостий апеляційний адміністративний суд розблокував дію наказу Міноборони України про переведення військових частин на нову систему харчування.

"11 грудня, Шостим апеляційним адміністративним судом винесено постанову по справі, якою скасовано ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 02.08.2018 про відмову у скасуванні заходів забезпечення позову, а також скасовано заходи забезпечення адміністративного позову, встановлені ухвалою суду 16.07.2019", - йдеться в повідомленні Міноборони, передають Патріоти України.

В оборонному відомстві відзначають, що предметом спору у даній справі є визнання протиправним та нечинним наказу Міністерства оборони України від 04 березня 2019 року № 90 "Про перехід військових частин (установ, закладів) Збройних Сил України на систему продовольчого забезпечення із застосуванням каталогу продуктів харчування у 2019 році".

"В обґрунтування позовних вимог позивач зазначає, що зазначений вище наказ Міністерства оборони України містить ознаки регуляторного акту та регулює адміністративні відносини між Міністерством оборони України, як органом державної влади та господарюючими суб`єктами, як наслідком (на думку позивача) підлягає скасуванню, оскільки прийнятий з порушенням відповідної процедури (необхідної для регуляторних актів)", - нагадали в пресслужбі міністерства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...