"В Москве нет устриц...": Відомий київський ресторатор втрапив у гучний скандал у День пам'яті жертв Голодомору

Пізніше Стахов вибачився за свої дії, написавши, що не знав про День пам'яті жертв Голодомору в Україні.

Сергій Стахов

Відомий київський ресторатор Сергій Стахов опинився в центрі скандалу, коли в День пам'яті жертв Голодомору в Україні публікував у Facebook фото з Москви, передають Патріоти України.

"У Москві немає устриць", – написав Стахов 23 листопада і виклав знімок, зроблений у столиці РФ.

Цей пост розгнівав багатьох користувачів мережі, які писали, що неприпустимо їздити до країни-агресора, коли в Україні тривають дні пам'яті жертв Голодомору. Станом на ранок 25 листопада допис набрав понад 560 гнівних коментарів.

Так, кримсько-татарський журналіст Айдер Муждабаєв в соцмережі написав, що зневажає Стахова. "День пам'яті жертв Голодомору одного київського ресторатора. Пристойна людина в його "маци й устриці" не піде. Нехай їх сам жере, найкраще – в Москві, зневажаю", – зазначив він.

"Маца тепер, звісно ж, йде на*уй", – написав під постом знаний український волонтер Роман Синіцин.

Відомий журналіст Євген Кисельов став на захист Стахова, зазначаючи, що не бачить його провини. На що в мережі йому відповіли, що ресторатор у відповідь на повідомлення користувачів мережі, "поливав їх г*вном".

"На зауваження про те, що в річницю Голодомору відома людина з України постити устриць з Москви чи щось у цьому роді (або у відповідь на питання, чи збирається відкрити бізнес в столиці країни-агресора) – це, скажімо так, шопопало, власника ресторану понесло, і він почав усіх поливати г*вном", – написала Катя Жук.

Також проти Стахова виступили й інші користувачі мережі. "Обережно – зрадник! Може і маму продати", "Сеча та устриці", "Ти можеш вирости мільярди устриць, і тільки раз написати ху*ню і тебе запам'ятають не як ресторатора", "Я думаю, що устриці прийшов кирдик", "Реально устриця в голові","Ох і дятел цей Сірожа", – писали в мережі.

Пізніше Стахов вибачився за свої дії, написавши, що не знав про День пам'яті жертв Голодомору в Україні. "Своїм постом в день пам'яті Голодомору я приніс біль багатьом людям, які пережили трагедію. Я не знав, що день, коли я пишу в фб і день Пам'яті – один день. Не зіставив. Я правду кажу. Перепрошую, не мав рації", – виправдався він.

Однак і після користувачі вказали йому, що це немислимо не знати про цю трагедію, проживаючи в Україні. "Ви не зіставили, тому що про Голодомор чули краєм вуха. І вам воно не болить. Хіба такій великий людині, як ви, пам'ятати такі подробиці. Навіть вибачитися по-людськи не можете", "Не знав, що день, коли пишеш у фб і день голодомору – один і той же день. Не знав, що країна, звідки пишеш про устриці, і країна, з якою у нас війна – одна країна", – обурювалися в мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...