У Миколаєві жінка з немовлям у колясці на ходу випала з тролейбуса (фото, відео)

Інцидент трапився серед білого дня, 25 квітня, на проспекті Героїв України.

Тролейбус маршруту № 9 зупинився поряд з супермаркетом «Метро», з нього виходили пасажири. У той момент, коли виходила жінка з дитячим візочком, тролейбус почав рух, передають Патріоти України з посиланням на Новости-N.

Молода мама впала на асфальт, а коляска перекинулася. 10-місячна дитина була пристебнута, проте сильно вдарилася і почала кричати.Водій тролейбуса вибачилася перед пасажиркою і просила не викликати поліцію. Однак і поліцію, і швидку допомогу на місце події все-таки викликали. Водій і кондуктор дивувалися, як таке могло статися. За їх словами, було звичайне попередження про те, що двері закриваються, а того, що ще хтось виходить, вони не бачили. І ніхто з пасажирів не крикнув, що ще не всі вийшли.Як повідомили в управлінні охорони здоров'я Миколаївської обласної державної адміністрації, серйозних травм потерпілі мама з дитиною, на щастя, не отримали. В обласній дитячій лікарні маленькій дівчинці поставили діагноз «забій м'яких тканин». Якийсь час вона буде під амбулаторним наглядом педіатра.В обласному управлінні поліції повідомили, що склали протокол для притягнення водія до адміністративної відповідальності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...