"У "Народному фронті" розділилися думки, кого з кандидатів у президенти підтримувати", - Геращенко

Нардеп запевнив, що НФ – партія демократична, а не авторитарна чи тоталітарна.

Антон Геращенко

Фракція "Народного фронту" поки не ухвалювала рішення про підтримку шоумена Володимира Зеленського або чинного глави держави Петра Порошенка у другому турі виборів президента України. Про це 1 квітня повідомив нардеп від "Народного фронту", член колегії Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на PolitekA.

"Якщо таке рішення буде ухвалено, його буде ухвалено колегіально. Поки такого рішення не ухвалювали. Я не знаю, за кого саме голосував [лідер політсили] Арсеній Яценюк чи [глава МВС] Арсен Аваков, думаю, що не за Порошенка. Водночас [секретар РНБО] Олександр Турчинов і [спікер Верховної Ради] Андрій Парубій досить чітко заявили свою позицію, були на форумі з висунення Порошенка президентом України", – розповів він.

Геращенко зазначив, що в "Народному фронті" щодо кандидатів у президенти думки розділилися. "Це свідчить про те, що "Народний фронт" – партія демократична, а не авторитарна чи тоталітарна. Ви собі уявляєте розділення думок, наприклад, у партії Олега Ляшка чи Юлії Тимошенко? Напевно, ні. Тому "Народний фронт" боротиметься на нових виборах за проходження до парламенту і створення коаліції", – підкреслив нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...