"У нелюдських умовах": 3700 пасажирів лайнера "застрягли" в Японії через коронавірус (відео)

Люди розповідають про складні умови життя.

Пасажири застряглого в Японії через коронавірус лайнера Diamond Princess скаржаться на складні умови і констатують, що карантин продовжили ще на два тижні. Як повідомляє Telegram-канал Mash, на борту корабля перебувають 24 громадянина Росії. Вони сигналізують додому, що люди змушені знаходиться в нелюдських умовах, передають Патріоти України.

Росіяни стверджують, що їх вже перевірили медики і коронавіруса в організмі не виявили. Однак карантин оголосили після того, як у одного пасажира небезпечну хворобу-таки виявили, і після цього кількість хворих значно зросла.

За словами бранців лайнера, на всіх 3700 пасажирів не вистачає води, тому відчувається гостра її нестача. Люди змушені розтоплювати лід, а їжу їм приносять в спеціальних контейнерах. Літні росіяни скаржаться, що в номерах відключили російські телеканали, тому вони не можуть дізнатися інформацію. Пасажири живуть в невіданні, їм лише повідомили, що карантин продовжений і їм жити на лайнері ще, як мінімум, два тижні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...