В ногу з часом: Уряд Великобританії пересідає на електрокари

До 2030 року урядовий парк Великобританії буде повністю складатися з автомобілів з електричними силовими установками.

На даний момент урядовий парк на 23% складається з електричних машин, а до 2022 року їх частка повинна перевищити 25%. Повністю відмовитися від використання автомобілів з традиційними двигунами внутрішнього згоряння британська влада має намір через десять років, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Міністерство транспорту вже дало кожному відомству детальну інструкцію про те, як саме їм здійснити перехід від стандартних автомобілів до електричних. Вони також повинні будуть надавати міністерству щорічні звіти про виконану роботу.

Дані кроки зумовлені урядовою стратегією «Road to Zero», яка передбачає створення інфраструктури та інших умов для переходу на використання «зеленого» транспорту. Відповідно до цієї політики, після 2040 року в Великобританії повністю заборонять продажу автомобілів, оснащених бензиновими і дизельними силовими агрегатами.

На даний момент можливість відмови від машин з традиційними ДВЗ розглядають в Німеччині, Франції, Норвегії, Нідерландах, Данії та в інших країнах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...