В Одесі на День морської піхоти оригінально привітали 99-річного ветерана (фото)

Про своїх морпіхи не забувають ні на полі бою, ні тоді, коли хтось іде у відставку.

У суботу, 23 травня 2020 року, оркестр Військової академії Одеси грав під вікнами 99-річного ветерана-морпіхи. Такий подарунок організували на честь Дня морської піхоти, передають Патріоти України з посиланням на портал Українська Служба Інформації.

Виступ відбувся під вікнами будинку 99-річного полковника у відставці Івана Кулібаби. Він вийшов на балкон в парадному мундирі. Ветерана привітали під живу музику.За словами морпіхів, про своїх вони не забувають ні на полі бою, ні тоді, коли хтось іде у відставку.Кулібаба був учасником Керчинский-Феодосійської десантної операції під час Другої світової.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...