В Одесі наклав на себе руки студент медуніверситету

У виші стверджують, що причина трагедії – «нерозділене кохання».

В Одесі повісився студент медичного університету. Інформація щодо загибелі студента 3-го курсу вишу з'явилася у соціальних мережах. Як повідомила у Facebook, зокрема, помічник народного депутата Ірина Гриб, подія сталася на кафедрі фармакології, передають Патріоти України.

«Там після розмови з завкафедри через 15 хвилин студент повісився. Його одногрупники розповіли, що зараз у виші стали вимагати великі хабарі за «КРОК». Цінник варіюється від 3 тис. у.о. тобто для українців до 5 тис. у.о. тобто - для іноземців», - повідомила Гриб.

«КРОК - це тестовий ліцензійний іспит, обов'язкова складова частина державної атестації для присвоєння кваліфікації провізора. Студенти, які навчаються за спеціальністю «Фармація» складають два окремі тестові іспиту «КРОК-1» і «КРОК-2».

В адміністрації університету підтвердили факт трагедії. При цьому в навчальному закладі стверджують, що юнака виявили мертвим вдома, у квартирі в цей час були і його батьки. Також у виші стверджують, що причина трагедії – «нерозділене кохання». Загиблий був старостою групи, характеризується позитивно, в будь-яких конфліктах не помічений.

У поліції повідомили, що за фактом смерті студента відкрито провадження за ст. ст. 115 (умисне вбивство з позначкою «самогубство) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...