В Одесі розгорівся скандал через фото напівроздягнених сиріт

Громадська діячка разом зі священиком Московського патріархату відвідала дитячий будинок, щоб похрестити його вихованців.

В Одесі громадська діячка і голова обласної Ради миру Таміла Афанасьєва потрапила в скандал після релігійного обряду з дітьми сиротами, передають Патріоти України з посиланням на видання Думская.

Вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото напівроздягнених вихованців дитячого будинку. Громадська діячка відвідувала його, щоб похрестити сиріт разом зі священиком Московського патріархату.

"Подія, що сталася сьогодні, нікого не залишить байдужих, так як п'ятеро малюків-сиріт знайшли сьогодні хресних мам і тат, а головне, що тепер у всіх є Ангели Хранителі, адже часом маленькі сирітки найбеззахисніші в цьому світі", - написала Афанасьєва.Вона влаштувала фотосесію з ними і вручила журнали "Фаворит" зі своїм портретом на обкладинці.

Однак користувачі мережі негативно відреагували на такий хід.

"Я нагадаю, що фотографії напіводягнених дітей в нижній білизні є предметом торгівлі на форумах для педофілів, в мережі Darknet. Крім того, їх публікація прямо порушує ряд законів України, так як такі фото є персональними даними дітей, які повинні захищатися особливим чином", - написала правозахисниця Зоя Мельник.

Після критики в соціальних мережах Афанасьєва видалила фотографії з притулку, зазначивши, що "є права дітей і їх не можна порушувати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...