В Одесі розповіли, як живе в СІЗО вбивця Даші Лук'яненко

Підозрюваний у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко Микола Тарасов сидить в загальній камері одеського СІЗО.

Микола Тарасов

З сусідів у нього лише троє ув'язнених, а працювати на виробництві в слідчому ізоляторі він не хоче. Про це розповіли в Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту, передають Патріоти України з посиланням на видання Пушкінська.

До цього, 9 січня 2020 року, в одеський суд надійшло клопотання від керівництва СІЗО з проханням перевести підозрюваного в одиночну камеру в зв'язку з загрозою для його життя. Суд клопотання відхилив, мотивуючи тим, що воно було недостатньо обгрунтованим.

"Наразі Тарасов знаходиться в камері із загальною масою ув'язнених. Скарг або заяв від нього не надходило", – розповіли в управлінні.

За час його перебування в СІЗО (з грудня 2019 року) побачень з родичами у нього не було. Проте наголошується, що вони не заборонені. Згідно із законодавством, можливі три зустрічі в місяць на час від одної до чотирьох годин за раз.

Також у відомстві додають, що Тарасов в СІЗО не працює. Він може це робити за власним бажанням і з дозволу суду або слідчого, однак поки до праці він не притягувався.

Тарасову інкримінують одразу 4 статті Кримінального Кодексу: замах на зґвалтування неповнолітньої, незаконне позбавлення волі, вбивство дитини і наруга над тілом загиблої. Йому загрожує довічне ув'язнення. Також прокуратура клопотала про проведення для підозрюваного комплексної психіатричної експертизи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...