В Одесі жінка з посвідченням Нацполіції кидалася з матюками на людей (відео)

Тепер її поведінку аналізують колеги-правоохоронці.

Вуличний скандал в Одесі за участі жінки, котра погрожувала опонентам своєю причетністю до органів правопорядку, потрапив на відео та з’явився в інтернеті, передають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах зафіксована неоднозначна поведінки учасниці події, котра ображає нецензурними словами інших людей і навіть намагається застосувати фізичну силу.

Як можна зрозуміти з подій у ролику, сварка сталася через зауваження щодо припаркованого автомобіля. Всі присутні на відео люди вдягнуті в цивільний одяг, тобто можна припустити, що інцидент стався не під час виконання кимось із них службових обов’язків. Тим не менше, поведінка жінки викликала в інтернет-юзерів чимало запитань. "Ти що, не потрапиш, бл*дь, ти що, безсмертний?" - каже героїня відео чоловікові, котрий її фільмує, щодо перспектив примусово опинитися у відділку поліції.

Жінка, яку дехто з присутніх називає Катею, також показує посвідчення зі значком Нацполіції на ім’я старшого інспектора Катерини Олександрівни Білоус. "Хочеш обіссятися? На, бл*дь, обіссися!" - супроводжує вона демонстрацію документів. Також на відео відзняті епізоди, коли ця жінка з кулаками кидається на одного з присутніх чоловіків, намагається вибити з рук телефон, а один із її супутників показує образливі жести з комбінації пальців у напрямку, з якого здійснюється запис.
Правоохоронці розповіли, що виявили ролик на YouTube під час моніторингу інтернету, після чого начальник головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех призначив службове розслідування, а його фігурантку розпорядився тимчасово відсторонити від виконання обов’язків. Офіцер назвав побачені на запису дії такими, що дискредитують правоохоронні органи. "За результатами проведення розслідування до неї будуть прийняті жорсткі заходи дисциплінарного впливу", - зазначив Бех.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...