В Одесі знесли "хатинку одруження" Саакашвілі

В Одеській ОДА послалися на вихідний, в зв'язку з чим офіційні коментарі керівництва області відклали до понеділка.

У ніч на 25 грудня біля будівлі Одеської обласної державної адміністрації демонтували "хатинку одруження", яка була встановлена в 2016 році, під час губернаторства Михайла Саакашвілі, для реєстрації експрес-шлюбів, передають Патріоти України з посилання на УСІ.

За даними видання, від будови вже нічого не залишилося, на місці працюють представники "Міськзелентресту", вирівнюючи грунт і кущі після демонтажних робіт.
Чи було знищено будівлю повністю, або її перенесли з Одеси в Кодиму, де, як обіцяли, вона повинна бути експонатом для щорічних етнофестивалів в українському стилі, поки не ясно. В пресслужбі Одеської обладміністрації послалися на державний вихідний, в зв'язку з цим офіційні коментарі керівництва області відклали до понеділка.
Нагадаємо, будова в українському стилі з'явилася перед ОДА в 2016 році при губернаторі Михайлові Саакашвілі. Деякий час всередині приміщення проводилися швидкі одруження, але останнім часом приміщення пустувало і поступово старіло.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...