В одеському порту чекають на прибуття судна з Китаю: У МОЗ розповіли, чи є коронавірус у членів екіпажу

До прибуття в Україну судно CMA CGM URAL заходило в порти Єгипту, Лівану, Туреччини та Румунії, усі члени екіпажу пройшли перевірку на наявність ознак хвороби Сovid-19.

У членів екіпажу китайського контейнеровоза CMA CGM URAL, який 13 лютого прибуває в порт Одеси, немає підозри на захворювання Сovid-19, яке спричиняє коронавірусна інфекція. Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я України, передають Патріоти України.

Зафіксовано випадки захворювання на ГРВІ. За інформацією представників компанії – власника судна, ужито відповідних заходів і здійснюють контроль за станом членів екіпажу.

"До прибуття в Україні судно здійснювало заходи до портів у Єгипті, Лівані, Туреччині та Румунії. У цих портах усі члени екіпажу судна пройшли перевірку відповідними службами на наявність у них ознак Covid-19. Жодної підозри не виявлено. Зважаючи на максимальний, 14-денний, інкубаційний період захворювання на Covid-19 та враховуючи термін 27 днів від виходу судна з порту Китаю до приходу в порт Одеса, а також на перевірки членів екіпажу судна, епідемічна ситуація на судні є благополучною", – заявили в МОЗ.

Після прибуття в Одесу всім членам екіпажу проведуть температурний скринінг і в разі підозри на хворобу їх доправлять у медичні установи. Також проведуть тест на Сovid-19, зазначили в міністерстві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...