На окупованій Луганщині шахтарі оголосили страйк і не підіймаються на поверхню (відео)

Це викликано наміром окупантів зупинити роботу вугільної шахти "Ніканор-Нова".

50 гірняків із загарбаного росіянами міста Зоринськ Перевальського району Луганської області вже четверту добу відмовляються підійматися на поверхню, передають Патріоти України з посиланням на Новости Донбасса.

Місцеві жителі публікують відео, на якому працівниці підприємства і дружини шахтарів розповідають про поточну ситуацію (на даний момент відео замінено знімком).

Жінки відзначають, що під землею не можна перебувати більше 6 годин, а "мужики" там вже нек першу добу. За їхніми словами, "тормозки" гірникам збирають "усім містом".

Також наголошується, що заборгованість по зарплатах на підприємстві становить понад 20 місяців.

Мітингувальники на поверхні повідомили, що до них приїзджали "депутати "ЛНР", але домовитися з ними не вдалося. За словами однієї з жінок, "влада" пропонують залишити на "Никанор-Новій"» 200 працівників, а інших нібито обіцяють працевлаштувати на інші шахти. Протестуючі виступили проти, аргументуючи це тим, що пропоновані шахти не входять до цього вугільного об'єднання.

Підконтрольні "ЛНР" ресурси протести в Зоринську не висвітлюють. За словами мітингувальників, їм "заборонили знімати" те, що відбувається.

В зв'язку з цим жінки із Зоринська намагаються звернутися до ватажка "ЛНР" Леоніда Пасічника за допомогою відео.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...