В окупованому Донецьку ліквідований син високопоставленого чиновника "ДНР"

Під час вибуху автомобіля вночі 27 липня в окупованому Донецьку був ліквідований син "екс-міністра транспорту" "ДНР" Ігоря Андрієнка.

Подробицями вибуху поділився в соцмережі пропагандист "ДНР" Денис Григорюк, передають Патріоти України.

Вночі 27 липня окупований Донецьк сколихнув потужний вибух. Злетів у повітря автомобіль між вулицями Купріна і Клінічна. "На місце одразу прибула військова поліція, а після поліція обгородила все - нікого не пускають ... Кажуть, в машині були бухі вояки", - розповіли тоді очевидці.

Окупанти кілька днів мовчали про те, що сталося. Лише 1 серпня пропагандист Григорюк поділився інформацією про те, що сталося НП. "Кілька днів тому в Донецьку був убитий син "екс-міністра транспорту" "ДНР" Ігоря Андрієнка", - зізнався пособник окупанта.Андрієнко був "міністром" з 2016 по 2018 рік. В кінці своєї кар'єри колаборант посварився з тодішнім ватажком "ДНР" Олександром Захарченком. Він був схоплений і відправлений "на підвал" в його день народження. А через місяць вже сам Захарченко був ліквідований. Про подальшу долю Андрієнка інформації немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...