В ОПУ заявили, що дата "історичного" візиту Зеленського в США може з’явитися найближчим часом

За словами Єрмака, візит Помпео до Києва «зміцнив розвиток українсько-американських відносин, хорошу тенденцію, яка намітилася».

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак заявив, що дата офіційного візиту глави держави в США поки невідома, але вона може з’явитися найближчим часом. Про це він сказав в ефірі телеканалу Україна 24, передають Патріоти України.

«Дат як і раніше немає. Пан Помпео сказав, що вони повинні з'явитися найближчим часом», - сказав він.

За словами Єрмака, візит Помпео до Києва «зміцнив розвиток українсько-американських відносин, хорошу тенденцію, яка намітилася». «Я думаю, що там у них (у США - ред) зараз закінчаться всі їх внутрішні процедури, пов'язані з імпічментом і так далі. Я думаю, що найближчим часом ми повинні отримати дати візиту. І я абсолютно впевнений, що це буде історичний візит президента Зеленського в Сполучені Штати», - сказав він.

Єрмак додав, що все, що пов'язано з розмовами навколо Burisma й втручання у вибори - до президента Зеленського не має ніякого відношення. «Це все відбувалося до нас, і ми отримали це у спадок. І та принципова, чесна щира позиція президента, яку він зайняв, я точно знаю, викликає величезну повагу, як з боку республіканців, так і з боку демократів», - сказав Єрмак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...