В останній день квітня на Донбасі загинув український військовий

У зоні проведення ООС, у районі населеного пункту Мар'їнка, 30 квітня загинув військовий Королівської бригади Володимир Куцик.

Прес-служба Королівської бригади повідомила, що 51-річний чоловік родом із села Стоянів, що на Львівщині, передають Патріоти України.

Військовий під час виконання бойового завдання перебував на спостережному посту взводного опорного пункту одного із підрозділів бригади. Під час зміни позиції бойовики відкрили вогонь із новітньої російської снайперської гвинтівки калібру 12,7 міліметра. Одна із куль поранила Володимира.

Йому відразу було надано невідкладну медичну допомогу та розпочато евакуацію до лікарні. Але, на жаль, поранення виявилося несумісним із життям.

Бойові побратими зауважили, що Володимир з повагою ставився до своїх командирів, не зважаючи на те, що був значно старшим за них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...