В оточенні принців: Королева Елизавета ІІ предстала на новому портретному фото

Знімок був зроблений 18 грудня в Букінгемському палаці.

Королева Єлизавета II, принц Чарльз, принц Вільям і принц Джордж

Букінгемський палац представив нове фото, на якому зазнімковані королева Єлизавета II та її спадкоємці, передають Патріоти України.

Її Величність Єлизавета II одягнена у світлу сукню і лаковані туфлі, на її шиї перлинне намисто, а на зап'ясті золотий годинник, вона усміхається, а її волосся ідеально укладене гарними кучерями.

Разом з нею на зображений її старший син – 71-річний принц Чарльз, він у сірому смугастому костюмі, сорочці і краватці. А також онук королеви – 37-річний принц Вільям, він у темному класичному костюмі, білій сорочці і синій краватці, та його 6-річний син принц Джордж у білій сорочці і картатих штанах.

Повідомляється, що знімок був зроблений 18 грудня в Букінгемському палаці, а його автором став Ранальд Маккечні.

"В ознаменування початку нового десятиліття був випущений новий портрет Її Величності королеви та Їх королівських Високостей принца Вельського, герцога Кембриджського і принца Джорджа. Фото було зроблено в Тронному залі Букінгемського палацу", - свідчить підпис.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...