В оточенні Ху*ла виникли розбіжності щодо України: Конфлікт набирає обертів

Між помічником російського президента Владиславом Сурковим і віцепрем'єром Дмитром Козаком виникла боротьба у вирішенні "українського питання".

Таку думку в інтерв'ю росЗМІ висловив директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков, наближений до Суркова, передають Патріоти України.
Політолог пояснив, що Сурков відповідає за політичні та ідеологічні аспекти у Мінську, підтримує зв'язки з терористичними "ДНР" і "ЛНР". Козак - за економічні. . "Їхні ролі розподілені президентом. Вони обоє працюють на Путіна і будуть робити те, що він скаже", - каже Чеснаков.
За його словами, післявоєнний Донбас потребуватиме великих інвестицій. Саме тому економісти на чолі з Козаком вважають, що Донбас краще комусь віддати, щоб зменшити витрати і домогтися зняття санкцій. "Та віддай ми хоч сто Донбасів, санкції не знімуть. Європейці, можливо, захочуть, а американці – точно ні", - вважає Чеснаков і нагадує, що існує ще низка інших санкцій, зокрема "кримські" та персональні.

Чесноков радить "не грати з Україною в піддавки" і виконувати Мінські домовленості. "Завдання України - не дати Донбасу особливий статус, про що вже заявив Зеленський. Тому вони крутяться - пропонують особливий статус тільки на перехідний період, на три-п'ять років, або особливий статус після повного роззброєння ополчення (тобто, ніколи). У Росії завдання протилежне - домогтися для Донбасу особливого статусу - справжнього, постійного, твердого. Закріпленого в українській Конституції і українських законах чітко і беззастережно, щоб потім не можна було скасувати, щойно підтримка Росії припиниться. Економістові здається, що Україні треба підіграти, тим більше, що Київ пом'якшив риторику і поводиться майже лагідно", - каже Олексій Чеснаков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...