У ПАРЄ розповіли про ще одну, приховану, небезпеку повернення Росії до Асамблеї

За вигідну для російської делегації резолюцію голосуватимуть 24 червня на сесії ПАРЄ.

Однак небезпека тут не лише у поверненні Росії – це дозволить деяким депутатам обійти санкції ЄС. Так, 4 із 18 членів російської делегації підпадають під персональні санкції ЄС через агресію Росії до України, про це написав литовський депутат Емануеліс Зінгеріс на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Мова де про Ігоря Лебедєва, Леоніда Калашникова, Світлану Сергеєву та Леоніда Слуцького. Тепер вони можуть оминути заборону в’їзду до ЄС, оскільки вона не стосується міжнародних організацій.

"Очевидно, що Росія намагається використовувати ПАРЄ, щоб обійти ці персональні санкції ЄС", – написав Зінгеріс.

Він також нагадав, що Росія не виконала жодної резолюції ПАРЄ щодо ситуації в Україні, не дотримується мінських угод і продовжує агресію.

Зінгеріс наголосив, що захоплених у Керченській протоці українських моряків продовжують утримувати у в'язниці. У Донецьку і Луганську відбувається незаконна "паспортизація", де російські паспорти видаються жителям Східної України за спрощеною процедурою.

"Тому дуже важливо, щоб члени ПАРЄ залишалися принциповими і не підтримували резолюцію, яка дозволила б російській делегації повернутися до ПАРЄ.", – додав депутат.

За його словами, інший розвиток подій підірве авторитет цієї організації та стане додатковим аргументом для того, щоб Росія прагнула скасувати санкції ЄС


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...