У поліції заявили, що обшуки в квартирі відомого шоумена не пов'язані з убивством Шеремета

Обшук 13 грудня у помешканні актора і шоумена Антіна Мухарського, яке він здавав в оренду, відбувся у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через мережу інтернет.

Антін Мухарський

Про це повідомили у понеділок у Нацполіції, передають Патріоти України.

"Слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Встановлено, що група осіб організувала інтернет-магазини в одному із популярних месенджерів, за допомогою яких здійснювала збут вказаних речовин шляхом "закладок". При цьому поліцейські з'ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві. На підставі ухвали слідчого судді кропивницькі правоохоронці провели обшук квартири, що розташована на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти вказаного провадження (власником квартири є Антін Мухарський)", – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, в результаті обшуку з помешкання вилучили комп'ютерну техніку, сім-картки, банківські картки та телефони.

13 грудня шоумен Антін Мухарський заявив, що у квартирі, яку він здає в оренду в Києві, правоохоронці влаштували обшук, який, за його словами, тривав близько 5 годин.

Про це Мухарський повідомив наступного дня після того, як у столиці відбулися затримання підозрюваних у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...