"У пошуках нових способів виживання": Виснаженого білого ведмедя знайшли у 700 кілометрах від місця його існування

Екологи припустили, що глобальне потепління спонукало білого ведмедя покинути свої рідні місця...

На Камчатці жителі села Тиличики виявили виснаженого від голоду білого ведмедя, передають Патріоти України з посиланням на The Guardian.

Як зазначається, сам населений пункт розташовується в 700 кілометрах на південь від звичного місця проживання ведмедів.

Екологи припустили, що глобальне потепління спонукало білого ведмедя покинути свої рідні місця: лід відступає, і тваринам ніде полювати. "Лід відступає, і білі ведмеді шукають нові способи виживання. І найпростіший шлях - це люди", - розповів Володимир Чупров з організації Greenpeace.

Уточнюється, що в кінці тижня ведмедя на час присплять і відвезуть в місце його проживання - на Чукотку. Зараз же місцеві жителі підкидають ведмедю рибу, щоб він відчував себе більш комфортно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...