У "репресіях" проти Медведчука Пєсков розгледів намагання Києва силою захопити "мирний" Донбас

За його словами, чим більше “реакційна тенденція” в Україні зміцнюється, тим “більш неспокійно стає на Донбасі” і це нібито викликає стурбованість у Кремля.

Введення санкцій українською владою проти нардепа Віктора Медведчука нібито свідчить про настання реакції в Україні, яка може призвести до військового вирішення на Донбасі. Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

“Це дуже тривожна інформація. Тривожна вона, тому що ми бачимо набираючу силу реакційну тенденцію в Україні. Реакція проявляється в політичній і соціальній сфері”, – сказав Пєсков.

На його думку, “гарячі голови” в Києві також “провокує проводити агресивну політику у вирішенні проблеми Донбасу” військова допомога з боку США. Крім того Пєсков заявив, що нашій країні ніхто не загрожує і США “накачує на прояв агресії” Україну.

Також прессекретар Путіна заявив, що і за санкціями, які були введені щодо Медведчука і його соратників “напевно стоять США”. При цьому Пєсков назвав такі дії “внутрішніми репресіями”. “Це не може не викликати стурбованість, не може не підігрівати питання, ким обрана ця реакційна лінія, чи не призведе ця лінія до того, що знову керівництво України вважатиме можливим, наприклад, вирішити проблему південного сходу (країни) силовими методами”, – сказав Пєсков.

За його словами, чим більше “реакційна тенденція” в Україні зміцнюється, тим “більш неспокійно стає на Донбасі” і це нібито викликає стурбованість у Кремля.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...