У столичній електричці знайшли труп 36-річного чоловіка, який добу пролежав у вагоні (фото, відео)

Тіло знаходилося в останньому вагоні електрички, між сидіннями, на другому шляху станції.

У Києві на Дарницькому залізничному вокзалі вранці 8 квітня виявили труп чоловіка. Передбачається, що чоловік пролежав у вагоні добу, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

На тіло звернули увагу пасажири. На місце прибули медики, але, на жаль, їм залишалося тільки констатувати смерть.При огляді особистих речей був виявлений паспорт чоловіка. Померлим виявився житель Полтавської області 1983 року народження. Попередньо, на тілі слідів насильницької смерті не виявили.Через роботу правоохоронців рух електрички зупинили. Всі деталі інциденту і причину смерті встановить слідство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...